July 20, 2013

Μαστίγιο και ... Κανόνες!


Jinchul Kim - Blue Reminiscence

Υπάρχουν πέντε κανόνες για να γραφτεί μία σύντομη ανάρτηση. Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι!

Πάντως, το να γράφεις απλά και καθαρά είναι το ίδιο δύσκολο με το να είσαι ειλικρινής και να αποπνέεις ομορφιά.

Είμαι σταθερά υπέρ της επαναφοράς του μαστιγώματος, αλλά μόνο μεταξύ συναινούντων ενηλίκων! Φυσικά, όσο αφορά το σκέλος της συναίνεσης,  εξαιρώ τους πολιτικούς, οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι καν σε θέση να γράφουν μόνοι τους τις ομιλίες και τα βιβλία τους, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι, αρκετοί από δαύτους, ούτε να τα διαβάσουν μπορούν! Είναι πασίγνωστο πως όταν φτάσουν να είναι "κατάλληλοι" για το περιφρονητέο "αγενές" άθλημά τους, τότε σίγουρα έχουν πουλήσει το τομάρι τους πολλές φορές. Άσε που τρέχουν συνεχώς με την αγέλη και όταν κάποιος σκοντάψει και χτυπήσει, οι άλλοι του χυμάνε σαν πεινασμένοι λύκοι.

Μπορώ, όπως όλοι μας, να καταλάβω την υποκρισία, την διαφθορά και την αυτιστική εγωπάθεια των πολιτικών. Στον αντίποδα, μπορώ να καταλάβω τη συντροφικότητα. Επιπλέον, μπορώ να καταλάβω (αν και με μεγάλη δυσκολία!) το αγορασμένο σεξ ενός απογεύματος. Όμως ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω την "ερωτική" σχέση.

Κι' αυτό γιατί, πάντα θα υπάρχουν οι "Νάρκισσοι", που αφενός μεν είναι πιο ... "ωραίοι" (!) απ' όλους μας, αφετέρου δε υποτονθορύζουν ότι ο Έρωτας είναι ένα τρισάθλιο κόλπο σε βάρος μας, για να διαιωνίζουμε το είδος —  με εξαίρεση βέβαια τους Τασμανούς, που δεν διέπρατταν ποτέ ... μοιχεία και γι' αυτό το λόγο έχουν σχεδόν εκλείψει!


Stewart Luke Gatherer - H ιστορία ενός ιππότη


ΥΓ.  Κλικάρετε αδίστακτα τις 2 εικόνες και τα 6 link του κειμένου

:)


No comments: