July 17, 2012

No more .. coal !

 

Είναι αναμενόμενο ότι τα αγελαία μποζόνια Higgs θα υποστούν των παθών τους τον τάραχο απ΄ το -κατά τεκμήριο- φανατισμένο και επιστημονικά αδαές ελληνορθόδοξο παπαδαριό,  ώστε να μοιάζουν με party τα όσα μαρτύρια "τραβάνε" μέσα στον επιταχυντή του CERN ! 

Σε πρώτη φάση, ο κάθε μισαλλόδοξος χριστιανοταλιμπάν θα προπηλακίζει ανενδοίαστα το φευγαλέο μποζόνιο ενεργοποιώντας παιδαριώδη φοβικά σύνδρομα, που βρίθουν δαιμόνων, διαβόλων και σκοταδισμού.  Όμως σε δεύτερη φάση, οι φαιδροί φωτοσβέστες, που θρασύτατα και αμετροεπώς αυτοπροσδιορίζονται ως  .. "πνευματικοί" φωτοδότες (!), αλλά και οι φαινομενικά  μετριοπαθέστεροι συνοδοιπόροι τους, δεν θα διστάσουν να επινοήσουν ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ κάποιο επιπρόσθετο, αφελές ερμηνευτικό παραμυθάκι για να διαστρέψουν την πραγματικότητα, πάντα μέσα στο πλαίσιο μιας .. θείας φώτισης, ώστε να ανεχθούν προσωρινά και παρά τη θέλησή τους, αυτό που διαχρονικά δεν μπόρεσαν ΠΟΤΕ να χωνέψουν. ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ! 

Τα παρακάτω επιλεγμένα αποσπάσματα από πρόσφατο .. ιερό πόνημα ενός Πειραιώτη αρχιπαπά είναι για γέλια και για κλάματα. Θα ήταν ΜΟΝΟ για γέλια, αν αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ επηρέαζαν τα κέντρα αποφάσεων με πλήθος αναχρονιστικών παρεμβάσεων στις ζωές ΟΛΩΝ μας - πχ αντιδρώντας λυσωδώς στην καύση των νεκρών, στα γρήγορα συναινετικά διαζύγια, στα δικαιώματα των ομοφυλοφύλων, στην ισότιμη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας .. κλπ

Δεν είναι υπερβολή ότι ο  Θρησκευτικός Μεσαίωνας ζεί  και βασιλεύει στην μίζερη θεοκρατική χώρα μας. Τα παρακάτω απίστευτα αποσπάσματα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές:

".. Θα παρουσιασθεί η δήθεν τρομακτική ανακάλυψις, ότι το πεδίον του υποατομικού σωματιδίου Χίγκς δρα σε ένα αόρατο ενεργειακό πεδίο στο Σύμπαν και προσδίδει υπόσταση στην ύλη και δημιουργεί τη μάζα των άλλων σωματιδίων και επομένως βρέθηκε το τελευταίο κομμάτι του παζλ για την κατανόηση του σύμπαντος.

Σήμερα λοιπόν στην Γενεύη της Ελβετίας «έξοχα μυαλά» θέλουν να μας καταπείσουν ότι το υποατομικό σωματίδιο μποζόνιο Χίγκς, που είναι μία ασυνείδητη μονάδα ενέργειας, αν υπάρχει, δημιουργεί, συντονίζει, σχεδιάζει και καταστρώνει τα τρισεκατομμύρια των γαλαξιακών σχηματισμών, τους σε αυτά υφισταμένους φυσικούς νόμους ώστε να μην συγκρούονται μεταξύ τους, την αέναη κίνηση της συμπαντικής ύλης-μάζης, την οργανική διάπλαση και τη ζωή των ενοργάνων όντων και φυσικά την αρμονία του υλικού σύμπαντος.

Αυτό ακόμα το ασυνείδητο σωματίδιο, που δεν έχει γνώση του εαυτού του και δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα «τι είσαι;» καταστρώνει και δημιουργεί εκ του μηδενός συνειδητά όντα όπως ο άνθρωπος, που έχουν το συνειδέναι, υπερβαίνει το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ ανοργάνου και οργανικής ύλης, τα αγεφύρωτα οργανικά χάσματα μεταξύ όλων των ειδών των γενών των ενοργάνων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του φυτικού κόσμου και των εμψύχων όντων, το αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ του ανθρώπου και όλων των άλλων ενοργάνων και εμψύχων όντων. Αν αυτή η αντίληψις δεν αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του κρετινισμού, τότε τι συνιστά κρετινισμό;" (τολμώ να πω ότι εδώ η απάντηση είναι προφανής!)

"Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί πίσω από αυτές τις τρομακτικές και αίσχιστες για την ανθρώπινη προσωπικότητα, την ανθρώπινη ιστορία και την ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο του δαιμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια και κατεχόμενοι από αυτά μπορούν να μωρολογούν με τέτοιες ανοησίες.

Προτείνω δε στους εκλεκτούς αυτούς «σοφούς», των οποίων όπως κάθε ανθρώπου ο εγκέφαλος έχει ένα τρισεκατομμύριο νευρικές συνδέσεις που «τυχαία» έγιναν από το ασυνείδητο μποζόνιο, εάν έχουν ανάγκη αιμοληψίας αυτοί ή συγγενικά των πρόσωπα να μην προστρέχουν πλέον στον αλτρουισμό των συνανθρώπων τους, αλλά να χρησιμοποιήσουν το αίμα των «εκλεκτών συγγενών» τους χιμπατζήδων, ουρακοτάγκων, γοριλών, γιββώνων κ.λ.π. για να διαπιστώσουν όχι στην θεωρία αλλά στην πρακτική εφαρμογή της, την δήθεν αλήθεια της «ανακαλύψεώς» των, περί του «κοινού γεννήτορος μποζονίου» εκτός και αν το μποζόνιο έχει τέτοια ευφυΐα ώστε να κατασκευάζει σε κάθε είδος και έναν συγκεκριμένο αιματολογικό τύπο .."

Aπό τα παραπάνω είναι προφανές οτι ο Πειραιώτης αρχιρασοφόρος αντιπαρατίθεται αφελώς στον μηχανισμό Higgs, ο οποίος προικοδοτεί τα στοιχειώδη σωματίδια με την ιδιότητα της μάζας - με αφορμή την αυθόρμητη ρήξη συμμετρίας της ενιαίας ηλεκτρασθενούς αλληλεπίδρασης. Πάντως, οι πρωτόγονες αντιδράσεις των αδαών δογματικών είναι άνευ σημασίας. Με λίγα λόγια .. χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι !!


ΥΓ.  Κλικάρετε χωρίς .. αναστολές τις 2 εικόνες και τα 14 links

:)


7 comments:

Eva BSanZ said...

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Μια αγκαλιά

negentropist said...

:)

Have a .. toast, Eva !

:)

Bitch said...

I should have danced last night!!!

Filia negen!!!!

negentropist said...

Leo Sayer feels the same, Monika !

You make me feel like dancing

xxx

:)

alka narula said...

awwwww this is so beautiful !

negentropist said...

I'm glad that you appreciate it, alka :)

Obscene post ?

Have a nice week !

:)

negentropist said...

Oι παρατηρητικοί αναγνώστες, που "άντεξαν" να διαβάσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σκοταδιστικό, και ταυτόχρονα ΚΩΜΙΚΟ "Ανακοινωθέν της Ι.Μ. Πειραιώς" (βλ. 5o link της ανάρτησής μου), ίσως να παρατήρησαν ότι (στην 12η γραμμή) γίνεται αναφορά σε .. Μεγάλο Eπιταχυντή AΝδρονίων , αντί του ορθού: αΔρονίων !

Το επισημαίνω, επειδή ΔΕΝ πρόκειται απλά γιά μία επιπλέον πηγή .. γέλιου, αλλά επειδή δείχνει την προχειρότητα, άγνοια και ασχετοσύνη όσων συνέδραμαν στην συγγραφή του εν λόγω "ιερού πονήματος", και προσπάθησαν να το επενδύσουν με ποικιλία επιστημονικών όρων, νομίζοντας ότι έτσι επιδεικνύουν .. δήθεν βαθιά ΓΝΩΣΗ του θέματος, αποκρύποντας την θεμελιακή αγνοιά τους γι' αυτά τα ζητήματα.

Τρομάρα τους !!

:)