January 1, 2016

Γοητευτικό έλλειμμα τυπικότητας



Στην παραπάνω φωτογραφία εικονίζονται δύο συμπαίκτριες της γυναικείας ομάδας ράγκμπυ του Παν/μίου της Οξφόρδης. Η 25-χρονη αρχηγός της ομάδας Tatiana Cutts, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι διδακτορική φοιτήτρια, πραγματοποιεί "άγριο" τάκλιν δίπλα στο ποτάμι στην 23-χρονη συμπαίκτριά της Danielle Yardy.

Πρόκειται για μία σειρά μαυρόασπρων φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στην πόλη της Οξφόρδης και κοσμούσαν ένα φοιτητικό ημερολόγιο του 2014, το οποίο κόστιζε μεν £10, αλλά τα χρήματα από την πώλησή του διατέθηκαν στη Δημοτική εκστρατεία ενημέρωσης για τα νοσήματα ψυχικής υγείας.

Δεν είναι λίγοι όσοι δεν γνωρίζουν ότι ο ποταμός Isis, που διασχίζει την Οξφόρδη, είναι προέκταση του πασίγνωστου ποταμού Τάμεση.

Η πάνω εικόνα μου θύμισε ένα "έκνομο" νεανικό βράδυ (χρόνια πριν!) στο Trout Inn, το οποίο βρίσκεται ακριβώς στην όχθη του ποταμού :)

ΕΥΤΥΧΙΑ λοιπόν για το 2016 !!!

  The Trout Inn, Oxford




2 comments:

ΝίκοςΤ said...

Αγαπητέ άγνωστε φίλε σας εύχομαι καλή χρονιά με πολλές νέες αναμνήσεις.Κάποιες από αυτές σίγουρα θα αφορούν έκνομες μέρες και νύχτες γιατί:" ο λύκος την τρίχα αλλάζει, το χούι δεν τ` αλλάζει" .Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! Να είστε καλά.

negentropist said...

Καλή Χρονιά αγαπητέ e-φίλε :)

Time has to be on our side!

Ένας λόγος για την παραπάνω θέση μου είναι ότι, η Φύση όπως είχε κάθε δικαίωμα, δεν επέλεξε να εκμεταλευτεί το παραθυράκι του Ολλανδού νομπελίστα ’t Hooft, αλλά επέβαλε το (σχεδόν) αντιστρεπτό βέλος του Χρόνου, μέσω ενός πεδίου αδρανοποίησης της επίδρασης ’t Hooft. Τα αξιόνια του εν λόγω κβαντικού πεδίου ίσως είναι η ουσία της Σκοτεινής Ύλης!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

:)